ripek (14-02-10)
Windows XP SP3
Windows Vista SP2
Windows Seven Final
Apple Mac OS X
Linux & Unix Based
Google Chrome OS
هیچکدام ! در انتظار یک سیستم عامل بی نقص !
گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته منظور من این نبود که 50 تا شو بذارید منظور من معروف ترینا بود مثلا red hat یا federa البته نیازی نیست دیگه
ripek (14-02-10)
لینوکس تا کامل شدن حداقل چند سالی کار دارد . این سیستم عامل تمام کاربران رو راضی نمیکنه برای اینترنت بی نقصه ولی در مولتی مدیا و گیم هنوز جا برای کار داره
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها تازه شروع کردن به رای دادن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرایض بهادر جان تایید می شود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا شما به Ubuntu 9.10 نصب می کنی و بعدش حتی واسه MP3 گوش دادن هم باید Codec نصب کنی ! یا واسه کار با Bluetooth !
بدترین قسمتش هم به نظرم نصب نرم افزارهاش هست که خیلی اعصاب خورد کنه! من 20MB دانلود کردم (از طریق Win XP ) ولی آخرش هیچ کدومشون رو ابونتو نصب نشدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددر مقابل Apple Mac OS X رو که نصب می کنی، نرم افزار های جانبی کاملی باهاش نصب میشه. Win 7 هم تو این زمینه خیلی خوبه، مثلا کدک های H264 و Xvid رو به راحتی WMP اجرا میکنه.
هنوز انعطاف کامل رو نداره . در کنار امنیت و اینترنت باید به فکر صدا و تصویر اینام بو د
|
|
چرا شایعه پراکنی میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ubuntu به ترمینال باز میکنید توش مینویسید
تمام codec ها ، جاوا ، فونتهای و ...... رو براتون نصب میکنهکد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
بعد هم راحت زندگی میکنید
برای نصب پکیجها هم فکر نمیکنم ساده تر از استفاده از نرم افزارهای آماده که با یک خط دستور یا چند کلیک بشه نصب کرد وجود داشته باشه
البته به نظرم برای استفاده از لینوکس و آپدیت بودن باید اینترنت پر سرعت داشته باشید ( adsl ) که معمولا دوستان دارن
اما چرا این کدکها داخل خود لینوکس نیست ؟
دلیلش اینه که اگر کدکها داخل یک محصول باشه شرکت عرضه کننده باید به طراح اون پول پرداخت کنه که این امر در خصوص لینوکس که مجانیه امکان پذیر نیست
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوب به نظر من هم كه ويندوز 7 بهترين است البته اين نظر نمي تونه زياد جنبه تجربي خوبي داشته باشه .
چون من اصلا با ويستا كار نكردم (به خاطر سيستم سخت افزاري ضعيف ) كه البته فكر مي كنم خوب يكي از بديهاي ويستا هم از نظر خيلي كاربرها همينه
و در مورد لينوكس هم بايد بگم تازه دارم كار مي كنم و چون اوايل كار است قاعدتا نمي تونه منو به اندازه 7 جذب كنه و برام كمي سخت است
در مورد xp هم كه واقعا از 7 خيلي ضعيف تره .
مكينتاش رو هم كه امتحان نكردم
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 12-01-10 انجام شده است
Comodo Internet Security
SSA Super V.I.P
Google Chrome OS نباید توی رای گیری قرار می گرفت ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
ساسان جان من دسترسی ندارم تغییر تو نظر سنجی ایجاد کنم. خودت دو گزینه آخر رو حذف کن تا نظر سنجی دقیق تر بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-01-10)
البته نتایج این نظر سنجی در انتها خیلی رک بگم به هیچ دردی نمیخوره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون نظر افراد مبتدی و غیر حرفه ای اصلا مد نظر نیست !
بلکه کسی که از همه ی جوانب و
کسی که حداقل تجربه یکبار استفاده از اونها رو داشته باشه ،
میتونه نظر بده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نه که واسه انتخابات خبرگان فقط افراد دکترا و PHT دار شرکت می کنند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا حرف بدون تفکر نزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
be careful (13-01-10), bill geits (14-01-10), HoSsEiN.iR (13-01-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks